недела, 15 јули 2018

Вести

„Народот кажа НЕ на капитулацијата на Македонија, НЕ на продажбата на името, идентитетот јазикот и нацијата- Заев и СДСМ доживеаја тотално фијаско“

Народот му кажа НЕ на Зоран Заев и неговите антидржавни политики. Народот кажа НЕ на капитулацијата на Македонија,...