сабота, 14 јули 2018

Вести

Мицкоски од Прилеп: Наместо живот, дојде пекол за граѓаните во Република Македонија- разочараноста кај народот е очигледна

Денеска заедно со Генералниот секретар, потпретседателот, членовите на ИК и локалното раководство на ОК на ВМРО-ДПМНЕ...
Вести

Мицкоски во посета на Прилеп: Нашата борба е за иднината на секој еден од вас, за обезбедување на сигурност и шанса, за Македонија која победува!

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, денес беше во посета на Прилеп. Таму разговараше со прилепските пазарџии...