сабота, 14 јули 2018

Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Македонија не слави, туку Заев jа слави капитулацијата и тоталната продажба на името, идентитетот, јазикот и Уставот на нацијата

Македонија не слави, туку Зоран Заев слави. Ја слави капитулацијата и тоталната продажба на името, идентитетот,...