петок, 13 јули 2018

Вести

„Aлфа ТВ“: Црвенковски не сака да зборува за промена на името, Милошоски вели некои прашања не залужуваат одговор, Попоски недостапен

Каде е поранешниот претседател на Македонија Бранко, Црвенковски? Зошто молчи во овие клучни моменти за државата? Алфа...
Вести

Ѓорчев со шефот за надворешни работи на ЦДУ Венгер: ЦДУ детално ќе ги следи состојбите во Македонија со политичкиот прогон и слободата на медиумите

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Ѓорчев оствари средба во седиштето на ЦДУ со шефот на бирото за надворешни работи...