четврток, 12 јули 2018

Вести

Мицкоски: За референдумот ќе дејствуваме во зависност од околностите- кога не нѐ вклучуваат во процесите, не треба да очекуваат да бидеме декор

Во однос на референдумот кој треба да се одржи за Договорот со Грција, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски...
Вести

Мицкоски: Младите се иселуваат како никогаш порано, проблемот е криминалната транзиција и континуираното осиромашување, договорот со Грција нема да го промени тоа

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, во гостувањето во емисијата „Јади бурек“ на телевизија Сонце, истакна...
Вести

„Промена на Уставот со цел промена на уставното име е промена на идентитетот- Оние кои сега го одобруваат договорот на Заев го губат нивниот интегритет во замена на некаков личен интерес“

Имаме потпишан договор со Грција од министер кој што не се знае во име на кого го потпишува, еве да тргнеме од таму,...