петок, 6 јули 2018

Вести

Мисајловски: Откако СДСМ е на власт имаме политички прогон на секое ниво, криминалци се на слобода и се добиваат драконски казни по нарачка

Од страна на СДСМ откако е на власт имаме политички прогон на секое ниво, вие сте полни со омраза и јас жалам за...