вторник, 3 јули 2018

Занимливости

Додека гостите полудеа од бес таа се однесувала како ништо да не се случува- оваа жена никој не си ја посакува на свадба (ФОТО)

Една девојка им ги уништила свадбените фотографии на еден млад брачен пар откако одбила да се тргне од местото...
Познати

Веднаш ќе ја заследите на Инстаграм кога ќе дознаете на што се е подготвена пејачката доколку Хрватска влезе во финале на СП (ФОТО)

Хрватската пејачка Жанамари Перчиќ за фудбалската репрезентација на Хрватска подготвува големо изненадување...