недела, 1 јули 2018

Познати

Што ќе се случи кога ќе почине кралицата: Премиерот ќе го известат со специјална лозинка, а новинарите веќе се спремаат

Пред три дена од Бекингемската палата е соопштено дека кралицата Елизабета втора ќе ја пропушти службата во Катедралата...