среда, 27 јуни 2018

Вести

Блок: Видовме напредок во Македонија, но не доволно, сакаме да видиме резултати во борбата против корупцијата и владеењето на правото

Холандскиот министер за надворешни работи Стеф Блок вчера пред состанокот на Советот за општи работи на ЕУ во...