петок, 22 јуни 2018

Вести

Според извештајот на Собранието Мухиќ гласал „ЗА“ ратификација на договорот со Грција, пратеникот вели дека бил во странство дента

Пратеникот на СДСМ, Ферид Мухиќ гласаше против потребата за гласање на договорот со Грција по итна постапка, а...