четврток, 21 јуни 2018

Вести

„Власта сакаше повторување на 27-ми април, по кое ќе се обвинеше ВМРО-ДПМНЕ за да се одземат аргументите во борбата против договорот, но не наседнавме на тоа“

Официјалните лица во владата и СДСМ кои што ги мотивираат ги обојуваат на тој начин протестите и се обидуваат...
Вести

Мицкоски: Не е точно дека македонскиот идентитет и јазикот се сочувани, ние тие стекнати права ги изгубивме со срамниот договор на Заев

Не е точен аргументот дека се сочувани националниот идентитет на Македонците и јазикот, бидејќи тоа се стекнати...