среда, 20 јуни 2018

Вести

УЧЕСНИК ВО ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА, ЈАВНО СЕ ПОКАЈА: Се оградувам и се каам што учествував во „револуција“ која донесе поткопување и уништување на државата

Да кажам дека бев учесник во шарената револуција, меѓутоа на овој ден сакам јавно да се оградам и да се покајам...
Вести

„Алфа“ објави ексклузивни документи: Идентитетот и јазикот кои што биле извојувана победа, сега Заев ги напушта со прифаќање на широки толкувања на идентитетот и јазикот

Емисијата „60 минути“ со Горан Момировски која се емитува на Телевизија Алфа ексклузивно објави документи во...