вторник, 19 јуни 2018

Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Заев мисли дека со лаги и измислици ќе може да ја дефокусира јавноста од капитулантското дело- со договорот се прифатени сите грчки барања

Зоран Заев продолжува со дрските и груби манипулации. Зоран Заев е новиот Барон Михаузен кој мисли дека со лаги...