понеделник, 18 јуни 2018

Вести

Британски Телеграф: Австрија се закани – ќе го саботира Договор за промена на името поради поделеноста за миграциската политика во ЕУ

Австрија се закани дека ќе го саботира тешко договорениот Договор со Грција за промена на името, освен ако Европската...