петок, 15 јуни 2018

Вести

Груевски за договорот со Грција: Прочитајте го сите, пред да поверувате на разни тврдења и интерпретации (ЦЕЛОСЕН ТРАНСКРИПТ)

Го прочитав текстот на договорот со Грција, објавен во медиумите. Во меѓувреме прочитав дека владата веќе го усвоила...
Вести

ЦЕЛА ФАМИЛИЈА ЌЕ ГИ ИСКИНЕМЕ ЧЛЕНСКИТЕ ОД СДСМ: Гевгеличанец во емисија во живо- Дојдете на граница да снимите кој криминал се прави (ВИДЕО)

Во контактната емисија на 24Вести се јави гледач од гевгелиско, кој тврди дека живеел на неколку стотици метри...