сабота, 9 јуни 2018

Вести

ВМРО-ДПМНЕ Центар: Богдановиќ и Шилегов го оставија Скопје и Центар речиси еден час под вода, центарци не заслужуваат ваков градоначалник

Откорнати дрвја, причинета материјална штета, поплавени улици и домови на граѓаните ваква е сликата денес од Центар...