четврток, 7 јуни 2018

Занимливости

Гледал квиз на телевизија и направил голем гест: Кај една натпреварувачка забележал нешто што подоцна и го спасило животот

Докторот Ерик Вот го воодушеви светот со својата постапка, тој спаси живот на една жена која ја видел на телевизија. Имено,...