вторник, 5 јуни 2018

Занимливости

И се заледила крвта кога во телефонот видела нејзина фотографија: Тогаш никој немаше дома, не знам кој ме сликал

Куќата беше заклучена, а немаше никакви траги од насилно влегување. Дебра Деметрио од Њукасл ги прегледувала фотографиите...