понеделник, 4 јуни 2018

Вести

Мицкоски: Толку егзибионистички ги водат преговорите, што почетните грчки позиции ни ги претставуваат како единствено можно решение

Во гостувањето во Дневникот на Сител Телевизија, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски се осврна и на...
Вести

Мицкоски: Со собир во Битола ќе го одбележиме роденденот на ВМРО-ДПМНЕ, нема простор за славење, државата оди во погрешен правец

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на вечерашното гостување во Дневникот на „Сител“ ТВ посочи дека...