петок, 1 јуни 2018

Вести

Христијан Делев: Кризата во текстилниот сектор е директен производ на лошата политика на новата влада и лошите „реформски закони“

Уште пред да се донесе законот за минимална плата во неколку наврати предупредував дека ќе дојде до сериозни проблеми...