среда, 30 мај 2018

Познати

Борис Новковиќ на 50 години се разведе па започна романса со студентка- кога ќе ги видите нејзините фотографии сѐ ќе ви стане јасно

Познатиот хрватски пејач Борис Новковиќ кој има 50 години минатата недела се појави на една промоција заедно со...
Вести

Мицкоски од Прилеп: Скапо ја плаќаме неспособноста на владата, нивното незнаење и криминалните амбиции- затоа ајде на 2 јуни да го означиме почетокот на нивниот крај

Денес бев во градот херој Прилеп кој многу дал за Македонија, место на комитскиот и партизански непокор и пркост,...