вторник, 29 мај 2018

Вести

Мицкоски од Битола: Заев ја фрла на колена сопствената држава, го одзема напредокот и иднината на генерации Македонци- затоа треба да кажеме ДОСТА Е

Штотуку бев во гордата и достоинствена Битола. Одржав состанок и средби со граѓани и можам да кажам со сигурност...