понеделник, 28 мај 2018

Вести

Мицкоски од Гостивар: Народот е свесен дека економското цунами и националната катастрофа има име и презиме, тоа се вика Зоран Заев

Штотуку бев во Гостивар, имав средба со стотина поддржувачи во фантастична атмосфера и голема енергија. Енергија...
Вести

Мицкоски со бројки ги демонтираше лажните ветувања на владата: Нема 500 евра плата, капиталните инвестиции паѓаат, буџетот се полни со покачената акциза на горива

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски денеска оствари средба со членовите и симпатизерите на Општинскиот...
Вести

Мицкоски од Тетово: Со оваа влада не се живее подобро- решението е да си замине, а почетокот на крајот треба да почне на 2 јуни со голем општонароден протест

Денес бев во Тетово. Бидејќи Владата нема резултати и ја лаже јавноста со креирање на надеж во стилот, само што...