петок, 25 мај 2018

Занимливости

Уништија часовници вредни 590 милиони долари: Оваа швајцарска компанија донесе шокантна одлука, но причината е оправдана (ВИДЕО)

Швајцарската компанија „Ричемонт“ која стои зад брендови како што се „Картије“ и „Монтбланк“, пред скоро време...