четврток, 24 мај 2018

Занимливости

Ќе ви го стопли срцето: Кога ќе дознаете зошто овој јапонски полицаец ги сопираше автомобилите се ќе ви стане јасно (ВИДЕО)

Правилата и законите не секогаш се почитуваат исто од страна на луѓето и возачите во сообраќајот, но во следното...