среда, 23 мај 2018

Вести

Мицкоски: Во државата се спроведува класична гилотина, луѓе губат работни места или се деградираат само поради тоа што се поврзани со ВМРО-ДПМНЕ

Во гостувањето на националната телевизија МТВ, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски рече дека во овој...