недела, 20 мај 2018

Вести

Мицкоски: Македонија ќе победи, но за тоа е потребно оваа влада да замине, на 2-ри јуни масовно да одбележиме една година јад и чемер

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска беше во посета на селото Љубанци, тој порача дека Македонија...
Скопје

Митески: Марин ги лажеше граѓаните, од ветена нова инфраструктура и зелени површини во урбанистичкиот план има само висококатници

Денеска се наоѓаме на локацијата за која на седница на Совет на Аеродром мнозинството предводено од СДСМ донесе...