петок, 18 мај 2018

Познати

Опра Винфри живее во рај од 90 милиони долари – ќе ви се заврти во глава кога ќе видите што се има во нејзината луксузна куќа

Холивудските ѕвезди отсекогаш живееле на висока нога и нивните раскошни вили вредат цело богатство за кое поголемиот...