четврток, 17 мај 2018

Вести

Груевски: Дали ако наместо Мерцедес Ц600 Гард се набавело некое друго блиндирано возило за претседатели и ВИП политички личности, тогаш немало да имам корист

Груевски посочи за една нелогичност во обвинението каде се укажува дека Груевски побарал од трето лице да се набави...