среда, 16 мај 2018

Познати

Ќе ви се скамени срцето од фотографиите- Откако семејството на Синан денеска доживеа пекол во болница, пејачот едвај спаси „жива глава“

Откако денеска семејството на пејачот доживеа вистински пекол конечно успеа да го ослободи пејачот од болницата...
Вести

„Несомнено“ анализира: Дали Кацарска ќе донесе ослободителна пресуда според факти и докази или пресудата за Груевски е напишана уште пред да започне првото рочиште за Тенк?

Катерина Гетева во  емисија „Несомнено“ прави кратка анализа  за судскиот процес за набавка на блендираниот...