вторник, 15 мај 2018

Вести

Стоилковски: Заев и криминалниот картел на власт ја туркаат државата во банкрот, граѓаните прашуваат каде завршуваат нивните пари

Од ВМРО-ДПМНЕ обвинуваат дека криминалниот картел предводен од Зоран Заев на чело на власта ги задолжи граѓаните...