понеделник, 14 мај 2018

Вести

Мицкоски со коалиционите партнери: Потребна е лидерска средба, премиерот нема монопол над носењето на решение за вакво чувствително прашање

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски денес оствари работен ручек со претседателите и претставниците...