четврток, 10 мај 2018

Општини

Струмица повторно најзагаден град во Европа: Вечерва енормно загадување со канцерогени честички, Заев и градоначалникот нешто кријат?

Струмица вечерва повторно е најзагаден град во Европа со канцерогени ПМ 10 честички од дури 205 mg/m3, што повеќе од...
Вести

Финансиска полиција влезе на Клиниките за хематологија и ревматологија, сомнителна последната набавка на исклучително скап лек

Финансиска полиција влегла на Клиниките за хематологија и ревматологија и во Агенцијата за лекови (МАЛМЕД), дознава...