среда, 9 мај 2018

Вести

Данев до Тунтев: Набројте ми еден проект за оваа година кој што го направите освен што игравте чочек во тунелот на автопатот Демир Капија

Координаторот на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ, Драган Данев, во емисијата „Само вистина“ го повика координаторот...