петок, 4 мај 2018

Живот и стил

Мислела дека сопругот ја изневерува, па му го прегледала компјутерот: Од морбидната вистина што ја открила ќе погледнете хорор (ВИДЕО)

Додека го држел детето и позирал пред камерата, Жилберто Вале изгледал како секој друг семеен човек. Полицаецот...