петок, 4 мај 2018

Вести

ФОТО: Во чест на 115 години од смртта на Гоце Делчев се одржа монодрамата Султана во чест во организација на УМС на ВМРО-ДПМНЕ

Денеска се одбележуваат 115 години од смртта на македонскиот револуционер Гоце Делчев. Во чест на тој ден, во организација...