вторник, 1 мај 2018

Вести

Груевски: Наместо да се фокусираат на економијата и развојот, Заев и Владата ги прекинаа речиси сите позначајни инфраструктурни проекти претходно започнати

Денoвиве Државниот завод за статистика го објави податокот за индексот на бројот на работници во индустријата...