сабота, 28 април 2018

Познати

Два дена пред да се роди нејзиниот правнук го прослави својот роденден, но кралицата повторно ќе го слави роденденот во јуни

Само два дена пред да се роди нејзиниот правнук кралицата Елизабета втора го прослави својот 92 роденден, но секако...