вторник, 24 април 2018

Вести

Заради партиско богатење заборавија на изборните ветувања: Аеродромци ќе се гушат, а Кочо хаусмајсторот од општина Центар ќе гради

Работниците ги корнеа последните греди од старата барака.  Во еден здив со нив и сопственикот на доскорешното...