среда, 18 април 2018

Вести

Николоски: Македонија добива позитивни препораки од 2009 година, но преговорите не зависат од двојките на оваа Влада, туку од Грција

Добро е што Македонија доби позитивен извештај од Европската комисја бидејќи тоа е патот кон кој чекориме. Она...