вторник, 17 април 2018

Вести

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ ветуваше дека Македонија ќе ја внесе во ЕУ и НАТО за 6 месеци, а сега сме сведоци на растечка корупција и критики во круцијални делови од извештајот

Враќањето на безусловната препорака за отпочнување на преговорите на Република Македонија за членство во ЕУ...