вторник, 17 април 2018

Живот и стил

Осумгодишно дете само го победи ракот: Лекарите на неговата мајка ѝ кажале дека не можат да помогнат, но таа не се предала

Детето Џулија Маланковска успеал сам да оздрави од терминална фаза на рак и со тоа успеал да ги шокира лекарите. На...
Вести

Костадин Богданов: Претходните влади на ВМРО-ДПМНЕ имаат огромен удел во позитивниот извештај на Европската Комисија за Македонија

Членот на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Костадин Богданов во дебатната емисија ,,Отворено’’ на телевизија...