понеделник, 16 април 2018

Вести

Хаос во образованието, ужас во студентските домови, тепачки по училиштата, стотици просветни работници ги загубија работните места

Ученик во основно училиште во Битола денека бил нападнат од хигиеничарот по што се здобил со тешки телесни повреди. Додека...