петок, 6 април 2018

Вести

„Инфомакс“: Загинатиот бил амнестиран – Пред два месеци, Наим Реџепи – Беланока бил амнестиран со законот кој го донесоа СДСМ и ДУИ

-Реџепи бил осуден за финансиски криминал, во кој учествувал заедно со уште еден познат кумановски бизнисмен,...