вторник, 3 април 2018

Занимливости

Тајниот живот на ловците на мафијата: Ги нарекуваат луѓе без лица и имиња, а еве како ја чистат Сицилија од убијци и криминалци (ВИДЕО)

Мафијата со генерации е дел од животот на Сицилија, но една тајна група се обидува да ја запре. На Сицилија сите...