среда, 14 март 2018

Вести

Иванов: Побарав од Заев гаранции дека нема да го загрози суверенитетот и уставниот поредок, дадените гаранции не беа испочитувани

По денешното изгласување на Законот за употреба на јазиците, со свое обраќање во јавноста излезе и претседателот...