вторник, 27 февруари 2018

Познати

Приказната од која занеме целиот свет: Влегол во автомобилот на славниот фудбалер и му побарал 3500 евра, потоа се случило чудо

Легендарниот камерунски фудбалер Самуел Ето открил детали од својот живот со кои ја воодушеви јавноста. Приказната...