сабота, 24 февруари 2018

Вести

Ѓорчев до Харпер: Честитки за изборот за претседател на ИДУ, благодарност што како премиер на Канада ја признавте Република Македонија под уставното име

Меѓународниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Ѓорчев, се сретна со поранешниот премиер на Канада, Стивен Харпер,...