петок, 23 февруари 2018

Живот и стил

Самохрана мајка на 4 деца послужила тројца мажи, кога отишла да им наплати, останала во шок и се расплакала од среќа

Самохраната мајка на четири деца, Триша Марфи, од американската сојузна држава Мејн едвај спојува крај со крај. Покрај...