среда, 21 февруари 2018

Вести

Андонов до Мицкоски: Ја имаш поддршката во изодувањето на трнливиот пат за враќање на демократијата, достоинството, човечноста и напредокот во Македонија

Универзитетскиот професор Оливер Андонов преку социјалните мрежи го коментираше вчерашниот настап на претседателот...